nl

QRorder voor horeca terrassen

"..Petra en haar vriendinnen zitten op uw horeca terras. Ze wil graag bestellen. De bediening ziet hen even niet want het is erg druk. Vervelend, maar kan gebeuren. Petra pakt haar smartphone en scant de QR-code die ze op uw tafeltje ziet. Direct komt het terras-menu van het café in beeld. Met enkele clicks en binnen 10 seconden bestelt ze de drankjes voor zichzelf en haar vriendinnen. De bestelling komt direct bij uw barmedewerker binnen en wordt door uw medewerker bij haar aan tafel gebracht. "

Met QRorder kunnen uw gasten snel en eenvoudig via hun eigen smartphone of tablet een bestelling doorgeven aan uw bar- of terrasmedewerkers of aan uw keukenbrigade.

QRorder staat voor 'Quick Response Order'. Een slimme tool voor het online afhandelen van bestellingen in de horeca. Een perfecte extra service aan uw gasten. Mis geen bestelling meer wanneer een gast uw terrasmedewerker niet kan bereiken! Uw gast bestelt simpel en veilig zelf via zijn eigen mobiele telefoon. De bestelling verschijnt direct en live in uw keuken of achter de bar!

qrOder 1 + 1 = omzet!

Uw gasten bestellen zelf

Uw gasten scannen met hun smartphone de speciale QR-code die ze op hun (terras-)tafel zien staan. Direct opent op hun beeldscherm een overzichtelijke bestellijst. Men kiest eenvoudig welke consumpties men wil bestellen en binnen enkele seconden is de bestelling geplaatst. De bestelling wordt direct getoond aan uw medewerkers achter de bar of in de keuken.

Uw eigen bestellijst (menu) met uw eigen prijzen, altijd actueel

De bestellijst (het menu) die aan de gasten getoond wordt is uw eigen bestellijst. Uw prijzen, úw producten, en desgewenst voorzien van uw eigen productfoto's.
Het aanpassen van uw bestellijst is eenvoudig. Zo kunt u altijd een 100% actuele bestellijst realiseren. Is er iets tijdelijk uitverkocht? Dan haalt u dat product simpel uit de bestellijst. Is er een prijswijziging? Die voert u direct en live in. Producten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Productfoto's toevoegen of veranderen. Allemaal mogelijk.

Uw eigen bedrijfsnaam/logo en uw eigen producten

Uiteraard kunt u ook uw eigen bedrijfsnaam en uw bedrijfs-logo toevoegen zodat de bestellijst nóg beter aansluit bij uw bedrijf.

Ook uw medewerkers kunnen electronisch bestellingen opnemen en doorgeven

Veel horeca-bedrijven gebruiken dure electronische bestelsystemen. Allerlei apparatuur wordt dan aangeschaft, met dure abonnementen en flinke kosten als er iets stuk gaat. Vanwege de hoge kosten van dat soort systemen werken heel veel horecabedrijven toch nog gewoon met pen en papier. Maar dat hoeft niet meer. QRorder biedt namelijk een eenvoudig en erg goedkoop alternatief voor dure bestelsystemen.

Met QRorder kunnen uw medewerkers namelijk net zo snel en makkelijk bestellingen van uw gasten registreren en doorgeven aan de bar. Direct vanaf het terras bij het tafeltje van de gast. En gewoon met een eenvoudige telefoon! Dus ook wanneer u niet wilt dat uw gasten zelf bestellen via QRorder kunt u het QRorder bestelsysteem gebruiken om uw bestelproces te versnellen en de service naar uw gasten te vergroten!

Online inzicht in omzet per tafel, per dag, week of maand

Als manager van een horecabedrijf wilt u uiteraard goed geïnformeerd worden. QRorder biedt daarom overzichtelijke informatie over de bestellingen. Per tafel, per dag, week of maand kunt u zien hoeveel bestellingen er zijn geweest en wat de gegenereerde omzet was. Ideaal om goed inzicht te krijgen in het rendement van uw terras.

Uw terras vaker open

Moet u uw terras soms eerder sluiten of helemaal niet openen vanwege personeelstekort? Gaat de zon onverwacht schijnen en heeft u onvoldoende personeel ingepland? Met QRorder kunt u vaak tóch uw terras openen. Laat uw gasten eenvoudig zien dat ze met hun smartphone kunnen bestellen en u hoeft niet bang meer te zijn dat u gasten over het hoofd zult zien of bestellingen zult missen.

Meer omzet op uw terras

Weglopende gasten omdat de bediening te lang op zich laat wachten. Het overkomt elke horeca-ondernemer wel eens. Gemiste omzet en een ontevreden gast. Met QRorder kunt u dit voorkomen. Uw gast kan kiezen of hij wacht op de terrasmedewerker óf dat hij zijn bestelling via zijn smartphone doorgeeft.

Minder ontevreden gasten

Omdat uw gast met zijn eigen smartphone kan bestellen zal hij minder snel ontevreden zijn. Bijvoorbeeld wanneer de bediening hem niet ziet of omdat het erg druk is. Geen nerveuze gasten die zich opgelaten voelen om de aandacht te trekken van uw terrasmedewerkers. Ze voelen zich juist een beetje speciaal nu ze zelf hun bestelling kunnen doorgeven! Een perfecte service!

Minder personeelskosten

Een horeca onderneming die het QRorder systeem gebruikt kan in veel gevallen met minder personeel hetzelfde aantal bestellingen afhandelen. Immers, terrasmedewerkers hoeven minder vaak heen en weer te lopen om bestellingen op te nemen.

QRorder is veilig

Het systeem van QRorder is veilig. Binnen de software zijn diverse mogelijkheden ingebouwd om het risico van misbruik of onterechte bestellingen zo klein mogelijk te houden. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunnen veiligheidsinstellingen worden aangepast zodat het systeem zo goed mogelijk functioneert. Laat u door ons informeren als u meer wilt weten over deze slimme veiligheidsinstellingen.

Interesse in QRorder? Wij helpen u graag op weg!

Wat heeft u nodig?

QRorder werkt volledig 'in the cloud', en is dus niet afhankelijk van complexe computerapparatuur of software binnen uw bedrijf. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en een beeldscherm, bijvoorbeeld een laptop of tablet. Wilt u ook kassabonnen kunnen printen, dan is een standaard (bonnen-)printer voldoende.

Hoe werkt het?

U plaatst het beeldscherm achter uw bar of in uw keuken op een plaats waar uw medewerkers hem goed kunnen zien en bereiken. Zodra er een bestelling is geplaatst zien uw medewerkers het direct en 'live' op het beeldscherm. Uw medewerkers verzorgen de bestelling en serveren het uit. Zo eenvoudig werkt het.

Wat kost het?

Het basis account is gratis. Met een basisaccount kunt u maximaal 10 bestelpunten beheren. Dat zijn dus 10 QR-codes, voor 10 terrastafels, of waar u QRorder ook maar wilt inzetten.

Heeft u aan 10 QR-codes niet genoeg? Overweeg dan een upgrade naar een pro account.
Met een pro account kunt u tot 100 bestelpunten beheren. U kunt uw account steeds met een jaar verlengen. Bekijk de tarieven.

Geen computerkennis vereist

QRorder vereist geen enkele computerkennis van u, uw gasten of uw medewerkers. De bediening is zeer eenvoudig en erop gericht zo snel en duidelijk mogelijk bestellingen af te handelen.

QRorder uitproberen?

Interesse in de mogelijkheden van QRorder? Meld u dan gratis aan en ga direct van start.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om QRorder aan u te demonstreren of de mogelijkheden te bespreken.


home | contact | inloggen
privacy | voorwaarden
wachten..
© QRorder 2022   | website: paqqa