nl

QRorder als bestelsysteem voor bedienend personeel


Met QRorder kunnen niet alleen uw gasten snel en eenvoudig via hun eigen smartphone of tablet een bestelling doorgeven. Ook is QRorder uitstekend geschikt als bestelsysteem voor uw bedienend personeel.

Veel horecabedrijven maken gebruik van electronische bestelsystemen. Maar die systemen vereisen vaak flinke investeringen in software en apparatuur. QRorder biedt een alternatief voor dure bestelsystemen. Met QRorder kunnen uw medewerkers namelijk net zo snel en eenvoudig bestellingen van uw gasten noteren en doorgeven aan de bar of de keuken. Rechtstreeks vanaf het terras of het tafeltje van de gast. En gewoon met hun eigen smartphone!

Uw voordelen? Geen heen en weer geloop om bestellingen door te geven aan de bar. Uw medewerker blijft gewoon op het terras en kan snel door naar de volgende gast. Met hetzelfde aantal medewerkers kunt u dus veel meer gasten bedienen in dezelfde tijd. Bestellingen registreert u gewoon op een normale telefoon, dus geen investering nodig in dure handheld bestelcomputers.

Dus ook wanneer u uw gasten niet zelf wilt laten bestellen is QRorder bruikbaar als goedkoop en snel in te zetten Horeca bestelsysteem.

qrOder 1 + 1 = omzet!

Interesse in QRorder? Wij helpen u graag op weg!

Wat heeft u nodig?

QRorder werkt volledig 'in the cloud', en is dus niet afhankelijk van complexe computerapparatuur of software binnen uw bedrijf. U heeft niet meer nodig dan een internetverbinding en een tablet of laptop om de bestellingen af te handelen. En voor het invoeren van bestellingen is elke smartphone geschikt.
Ook kassabonnen printen? Dan alleen een standaard bonnenprinter koppelen en het werkt.

Hoe werkt het?

U plaatst een beeldscherm (laptop, tablet of telefoon) achter uw bar of in uw keuken op een plaats waar uw medewerkers hem goed kunnen zien en bereiken. Direct nadat er een bestelling is geplaatst zien uw medewerkers het 'live' op het beeldscherm. Ze verzorgen de bestelling en serveren hem uit. Zo simpel kan het zijn.

Wat zijn de kosten?

Het basis account is gratis. Met een basisaccount kunt u maximaal 10 bestelpunten beheren. Dat zijn dus 10 QR-codes, voor 10 tafels, banen, kamers of waar u QRorder ook maar wilt inzetten.

Heeft u aan 10 QR-codes niet genoeg? Overweeg dan een upgrade naar een pro account.
Met een pro account kunt u tot 100 bestelpunten beheren. U kunt uw account steeds met een jaar verlengen. Bekijk de tarieven.

Geen computerkennis vereist

QRorder vereist nul computerkennis van u, uw gasten of uw medewerkers. Iedereen die een website kan openen en een telefoon kan bedienen kan met QRorder overweg. De bediening is bewust heel eenvoudig gehouden en is erop gericht zo snel en makkelijk mogelijk bestellingen in te geven en af te handelen.

QRorder uitproberen?

Wilt u QRorder gratis en vrijblijvend uitproberen? Meld u dan gewoon even aan en ga direct van start. Er zijn geen kosten en geen verplichtingen.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om QRorder aan u te demonstreren of de mogelijkheden te bespreken.


home | contact | inloggen
privacy | voorwaarden
wachten..
© QRorder 2023   | website: paqqa