nl
Horeca mood image

QRorder, het slimme QR bestelsysteem voor restaurants

"..Freek neemt plaats op uw terras. Een lunch en wat drankjes heeft hij in gedachten voor zichzelf en twee collega's. Maar ze hebben een beetje haast en het het duurt wat langer dan normaal voordat er een ober verschijnt.
Gelukkig is er een QR-code op de terrastafel aanwezig. Met de camera van de smartphone scant Freek de code en bestelt de lunchgerechten. De bestelling komt direct binnen bij uw keukenbrigade zodat Freek en zijn collega's niet lang hoeven te wachten of een ander restaurant moeten zoeken."

Gratis 1 maand uitproberen.
Direct van start.

Met QRorder kunnen uw gasten snel en eenvoudig via de eigen mobiele telefoon hun bestelling doorgeven aan uw bar- of terrasmedewerkers of de keukenbrigade.

QRorder staat voor 'Quick Response Order'. Een handige tool voor het online afhandelen van bestellingen in de horeca. Een uitstekende extra service aan uw gasten. En u mist geen bestelling meer wanneer een gast de ober of serveerster niet kan bereiken. Uw gasten bestellen namelijk veilig en snel via de eigen mobiele telefoon. De bestellingen verschijnen direct in uw keuken of achter de bar!

qrOder 1 + 1 = omzet!

QRorder is snel, safe en simpel en biedt veel voordelen:

Uw gasten bestellen zelf

Met hun telefoon scannen de gasten de unieke QR-code die ze op hun (terras-)tafel zien. Meteen opent op de telefoon uw overzichtelijke menu. De gast kiest eenvoudig welke consumpties hij/zij wil bestellen en binnen no time is de bestelling geplaatst. De bestelling wordt meteen getoond op een beeldscherm achter de bar of in de keuken.

Uw eigen bestellijst (menu) met uw eigen prijzen, altijd actueel
Uw eigen bedrijfsnaam/logo en uw eigen producten
Ook uw medewerkers kunnen bestellingen opnemen en doorgeven
Online inzicht in omzet per bestelpunt, per dag, week of maand
Uw terras vaker open
Meer omzet op uw terras
Minder ontevreden gasten
Minder personeelskosten
QRorder is veilig

Interesse in QRorder? Wij helpen u graag op weg!

 • Wat heeft u nodig?

  QRorder werkt volledig 'in the cloud', en is dus niet afhankelijk van complexe computerapparatuur of software binnen uw bedrijf. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en een beeldscherm, bijvoorbeeld een laptop of tablet. Wilt u ook kassabonnen kunnen printen, dan is een standaard (bonnen-)printer voldoende.

 • Hoe werkt het?

  U plaatst het beeldscherm achter uw bar of in uw keuken op een plaats waar uw medewerkers hem goed kunnen zien en bereiken. Zodra er een bestelling is geplaatst zien uw medewerkers het direct en 'live' op het beeldscherm. Uw medewerkers verzorgen de bestelling en serveren het uit. Zo eenvoudig werkt het.

 • Wat kost het?

  Een basis account is er al vanaf slechts 99 cent per dag. Met een basisaccount kunt u maximaal 10 bestelpunten beheren. Dat zijn dus 10 QR-codes, voor 10 terrastafels, of waar u QRorder ook maar wilt inzetten.

  Heeft u aan 10 QR-codes niet genoeg? Overweeg dan een upgrade naar een pro account. Met een pro account vanaf €1,99 per dag kunt u tot maar liefst 100 bestelpunten beheren. Bekijk de tarieven.

 • Geen computerkennis vereist

  QRorder vereist geen enkele computerkennis van u, uw gasten of uw medewerkers. De bediening is zeer eenvoudig en erop gericht zo snel en duidelijk mogelijk bestellingen af te handelen.

QRorder gratis uitproberen?

Meld u dan gratis aan en ga direct van start. De eerste maand is altijd gratis en zonder enige verplichting.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van QRorder? Neem dan contact met mij op. Ik kom ook graag bij u langs om QRorder aan u te demonstreren of de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden gratis proefperiode
People having drinks People having drinks
chat on WhatsApp

home | contact | inloggen | privacy | voorwaarden
wachten..
© QRorder 2024   | website: paqqa