nl
Horeca mood image

QR bestelsysteem voor cafetaria en snackbars

"..Nóg slimmer bestellen dan bij die onhygienische 'praatpalen' van die grote Amerikaanse restaurant-keten? Dat kan! U pakt uw smartphone en scant de QR-code die u op uw tafeltje, in de reclamefolder of bij de ingang ziet. Direct komt het menu van het cafetaria in beeld. Met enkele clicks en binnen luttele seconden voert u uw bestelling in. Betalen doet u snel en simpel online met iDeal. Contactloos. De bestelling komt direct bij de snackbarmedewerker binnen en wordt bij u gebracht. Smakelijk eten!"

Gratis 1 maand uitproberen.
Direct van start.

Met QRorder kunnen uw gasten snel en eenvoudig via de eigen telefoon hun bestelling aan u doorgeven.

QRorder staat voor 'Quick Response Order'. Een slimme tool voor het online afhandelen van bestellingen in de horeca. Een perfecte extra service aan uw gasten. Mis geen bestelling meer wanneer een gast geen zin heeft in de rij te staan! Uw gast bestelt simpel en veilig zelf via de eigen mobiele telefoon. De bestelling verschijnt direct en live in uw keuken! En als u dat wilt betaalt de gast zelfs direct via zijn eigen telefoon met iDeal of creditcard!

qrOder 1 + 1 = omzet!

QRorder is snel, safe en simpel en biedt veel voordelen:

Uw gasten bestellen zelf

Uw gasten scannen met hun smartphone de speciale QR-code die ze op hun (terras-)tafel of bij de ingang van uw zaak zien staan. Direct opent op hun beeldscherm een overzichtelijke bestellijst. Men kiest eenvoudig welke snacks men wil bestellen en binnen enkele seconden is de bestelling geplaatst. De bestelling wordt direct getoond aan uw medewerkers in de keuken.

Uw eigen bestellijst (menu) met uw eigen prijzen, altijd actueel
Uw eigen bedrijfsnaam/logo en uw eigen producten
Ook uw medewerkers kunnen electronisch bestellingen opnemen en doorgeven
Online inzicht in omzet per tafel, per dag, week of maand
Uw terras vaker open
Meer omzet op uw terras
Minder ontevreden gasten
Minder personeelskosten
QRorder is veilig

Interesse in QRorder? Wij helpen u graag op weg!

 • Wat heeft u nodig?

  QRorder werkt volledig 'in the cloud', en is dus niet afhankelijk van complexe computerapparatuur of software binnen uw bedrijf. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en een beeldscherm, bijvoorbeeld een laptop of tablet. Wilt u ook kassabonnen kunnen printen, dan is een standaard (bonnen-)printer voldoende.

 • Hoe werkt het?

  U plaatst het beeldscherm achter uw bar of in uw keuken op een plaats waar uw medewerkers hem goed kunnen zien en bereiken. Zodra er een bestelling is geplaatst zien uw medewerkers het direct en 'live' op het beeldscherm. Uw medewerkers verzorgen de bestelling en serveren het uit. Zo eenvoudig werkt het.

 • Wat kost het?

  Een basis account is er al vanaf slechts 99 cent per dag. Met een basisaccount kunt u maximaal 10 bestelpunten beheren. Dat zijn dus 10 QR-codes, voor 10 terrastafels, of waar u QRorder ook maar wilt inzetten.

  Heeft u aan 10 QR-codes niet genoeg? Overweeg dan een upgrade naar een pro account. Met een pro account vanaf €1,99 per dag kunt u tot maar liefst 100 bestelpunten beheren. Bekijk de tarieven.

 • Geen computerkennis vereist

  QRorder vereist geen enkele computerkennis van u, uw gasten of uw medewerkers. De bediening is zeer eenvoudig en erop gericht zo snel en duidelijk mogelijk bestellingen af te handelen.

QRorder gratis uitproberen?

Meld u dan gratis aan en ga direct van start. De eerste maand is altijd gratis en zonder enige verplichting.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van QRorder? Neem dan contact met mij op. Ik kom ook graag bij u langs om QRorder aan u te demonstreren of de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden gratis proefperiode
People having drinks People having drinks
chat on WhatsApp

home | contact | inloggen | privacy | voorwaarden
wachten..
© QRorder 2024   | website: paqqa