nl
Horeca mood image

QR code bestelsysteem voor hotels

"..U bent op uw hotelkamer. Het hotel heeft u bij het inchecken een persoonlijke bestel-code overhandigd. Op uw kamer scant u de QR-code waarna direct de actuele roomservice-bestellijst op uw smartphone verschijnt. U voert uw bestelling in en bevestigt met de bestel-code. Uw bestelling wordt verzorgd en bij het uitchecken worden de kosten netjes op uw eindrekening verwerkt."

Gratis 1 maand uitproberen.
Direct van start.

Met QRorder kunnen uw gasten snel en eenvoudig via hun eigen telefoon een bestelling doorgeven aan uw roomservice.

QRorder staat voor 'Quick Response Order'. Een slimme tool voor het online afhandelen van bestellingen in de horeca. Een perfecte extra service aan uw hotelgasten. Uw gast bestelt simpel en veilig zelf via de eigen mobiele telefoon bij de roomservice. De bestelling verschijnt direct en live in uw keuken, achter de bar of bij de receptie!

qrOder 1 + 1 = omzet!

QRorder is safe, snel en simpel en biedt allerlei voordelen:

Uw gasten bestellen zelf

Uw gasten scannen met hun smartphone de speciale QR-code die ze in hun hotelkamer zien. Direct opent op hun beeldscherm een overzichtelijke bestellijst. Men kiest eenvoudig welke consumpties men wil bestellen en binnen enkele seconden is de bestelling geplaatst. De bestelling wordt direct getoond aan uw roomservice medewerkers achter de bar of in de keuken.

Uw eigen roomservice bestellijst met uw eigen prijzen, altijd actueel
Uw eigen bedrijfsnaam/logo en uw eigen producten
Online inzicht in omzet per kamer, per dag, week of maand
Meer omzet met uw roomservice
Uniek: Uw gast kan ook buiten zijn kamer bestellen!
QRorder is veilig

Interesse in QRorder? Wij helpen u graag op weg!

 • Wat heeft u nodig?

  QRorder werkt volledig 'in the cloud', en is dus niet afhankelijk van complexe computerapparatuur of software binnen uw bedrijf. Wat u minimaal nodig heeft is een internetverbinding en een beeldscherm, bijvoorbeeld een tablet of laptop. Meer niet. Wilt u tevens kassabonnen kunnen printen, dan is een standaard (bonnen-)printer al goed genoeg.

 • Hoe werkt het?

  U plaatst het beeldscherm achter uw bar of in uw keuken op een plaats waar uw medewerkers hem goed kunnen zien en bereiken. Zodra er een roomservice bestelling is geplaatst zien uw medewerkers het direct en 'live' op het beeldscherm. Uw medewerkers verzorgen de bestelling en serveren het uit. Zo eenvoudig werkt het.

 • Wat kost het?

  Een basis account is er al vanaf slechts 99 cent per dag. Met een basisaccount kunt u maximaal 10 bestelpunten beheren. Dat zijn dus 10 QR-codes, voor hotelkamers, voor tafels in uw restaurant of op uw terras, of waar u QRorder ook maar wilt gebruiken.

  Heeft u aan 10 QR-codes niet genoeg? Overweeg dan een upgrade naar een Pro account. Met een Pro account vanaf €1,99 per dag kunt u tot maar liefst 100 bestelpunten beheren. Bekijk de tarieven.

 • Geen computerkennis vereist

  QRorder vereist geen enkele computerkennis van u, uw gasten of uw medewerkers. De bediening is zeer eenvoudig en erop gericht zo snel en duidelijk mogelijk bestellingen af te handelen.

QRorder gratis uitproberen?

Meld u dan gratis aan en ga direct van start. De eerste maand is altijd gratis en zonder enige verplichting.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van QRorder? Neem dan contact met mij op. Ik kom ook graag bij u langs om QRorder aan u te demonstreren of de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden gratis proefperiode
People having drinks People having drinks
chat on WhatsApp

home | contact | inloggen | privacy | voorwaarden
wachten..
© QRorder 2024   | website: paqqa